måste sova!

ja jag måste  gå och sova...tråkigt men sant.ska jobba halv åtta i morgon,suck...
 
jag har festat en hel del denna helgen,impuls köpt en klänning och ett par skor och har haft en  helt underbar helg!va som sagt lite på lyset senast jag skrev och pyttipannan blev lite vidbränd så att säga!
men det gick ner ändå!haha allt går väl ner när man är fyllehungrig;)

har upptäckt att en av mina favorit böcker har filmatiserats och går snart på bio. ska lätt se den,Stardust heter den förrästen. verkar som den kan vara bra. men man blir ofta besviken på filmerna som görs på ens favorit böcker. det är ju så mycket dom inte kan ta med men som man själv tycker är viktigt.

image64
den ser ganska magisk ut eller vad säger ni? du måste se den med mig mikaela!


nu ska jag sova,

peace out!//
nicole

litta på lyset!

jaha då var man litta på lyset och håller på att göra pytt i panna mitt i natten!

idag har jag varit och jobbat på le hemtjänst och sen begav jag mig till systemet...ja jag skulle ha städdag här hemma och kände att det behövdes en del alcohol för att orka med att ta tag i det där. jag är ju som sagt ingen städ-människa. mikael satt först bara vid datorn så jag var inge vidare motiverad,men sen kom vi igång och städade som bara den. det var roligt när man fick gå och lulla omkring och dricka lite samtidigt. 

efter allt städande blev vi hungriga och mikael lagade jätte god mat som vi gluffsade i oss.sen drog han vidare på fest och jag satt här hemma och kände mig nästan lika miserabel som förra helgen fast nu hade jag lite alcohol in da blad! jag ringde kajsa för att berätta hur synd det var om mig och hon tyckte inte alls synd om mig!!! haha inte så konstigt jag hade ju valt själv att inte följa med mikael på fest.;) men kajsa bjöd hem mig till Nobbe som är Andrés kompis. vilken tur jag hade, för han bodde alls långt från mig!=)

ja sen satt vi där och drack och det har resulterat i en behaglig berusning.

nu är jag fyllehungrig så nu gör jag pytt i panna,FAN!!!!! jag bränner vid det!

vi hörs

peace out//
nicole  

träna!

jag och malin ska strax gå och träna!
vi ska på introduktion till gymmet,så nu jävlar ska vi komma i form!
det är dags men jag måste försöka göra något åt mina matvanor också...det har jag sagt i ett par år men det händer inget. dålig motivation och och mycket dålig själv diciplin kan man beskriva mig med!=)
men det hade ju varit roligt att få lite ordning på sig själv och alla dåliga vanor man har.

mina elevr tände till på en av mina ideér också men det är inte säkert att vi kommer använda den till vårshowen. men det var skoj att dom var på,de kan vara lite låsta i vanliga fall!;)

det är strålande väder idag,en riktigt fin höstdag är helt underbar!

ja jag får vara försiktig med min fot dock så att jag inte drar upp stukningen.då kan det bli drygt!


image63
grotesk bild! så mycket ska vi inte träna!hehe


peace out!//
Nicole

datornördar mig!

nu är det bra! jag har datornördat mig alldeles för mycket på sista tiden...inte bra.
mina ögon kommer att bli fyrkantiga och jag kommer tappa håret av all strålningen!=)
därför är det nog bäst att jag stänger av datorn snart för det här är en ohållbar situation!!!
men få inte panik,jag har styrkan att stänga ner datorn...JAG LOVAR!

ska bara säga att jag måste ha den nya ipod nanon,helst i rött! jag bara måste!

peace out!//
nicole

so you think you can dance final!

final glottar hårt!!!!! dom är skit duktiga!!
vill kunna dansa som dem!

regn= fika!

jag och malin ska gå och fika...det bara regnar och regnar så då är det lika bra att krypa in i en skön jacka ta fram paraplyet och ge sig iväg på en fika! en lång fika tror jag allt att det blir. problemet är dock att jag har 14 kr på mitt konto och jag får inga nya pengar förrän på torsdag=( kanske lika bra det för annars hade jag gjort av med alldeles för mycket pengar idag!

Jag älskar verkligen att fika. speciellt när det är sånt här höstrusk utanför rutan. då får man sitta inne och klaga på det dåliga vädret=)man får inte riktigt lov att gnälla på sommaren så nu när hösten är här så är det fritt fram för gnället!mohahaha jag funderar dessutom på att göra ett riktigt lång kok. grytor och soppor är väl höstigt om något? eller vad säger ni? 

image62
Malin i somras,på min fina ballkong!

dagens låtar är lätt: Kanye West-Family Business och Tracy Chapman-I´m Ready!!! Hysteriskt fina låtar!


jag ska nog ringa Chistel också så kan hon också följa med och fika!

peace out!//
Nicole

grillning!

det vankas grillning på kulltorp hos christel!
det är så underbart fint väder ute så vi tänkte att vi skulle grilla,det är ju bäst att passa på nu innan vintern är över oss!=)

Det kanske inte var något intressant men jag skulle bara meddela att grilla är det godaste som finns och nu hoppas jag ni blir avundsjuka,SUCKERS!
MOHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
image61
JAG UNT CHRISTAL!


 

sjukskriven.

ja idag fick jag sjukskriva mig,bara för idag alltså.
min fot är fortfarande inte bra och det är ju meningen att jag ska vila den.det säger mamma i varje fall. det var hon som tvingade mig till att stanna hemma idag.
hon sa så här:
Nicole,det är bra att vara envis men ibland får man fan ge sig. du ska kunna dansa på den foten så nu ringer du och sjukskriver dig!

och där med basta! sagt och gjort,när mamma säger till en att göra något så gör man det!

image60
Jag älskar henne jätte mycket! min kära mor!

ps: mikaela jag lyssnar på marit bergmans I will always be your solidier! för syskonkärlek is da shit!


peace out/
Nicole
 

älskling kommer snart hem!

mikael kommer hem om en liten stund!
skulle ha städat och lagat mat men jag har fortfarande ont i fossingen så det känns som projekt jag inte orkar ta tag i!=) (hehe som om jag gjort det om jag inte hade haft ont i foten! no way!)

mikaela har startat en blogg och joinat bloggpöbeln som man kan kalla alla oss tradiga bloggare. hon är allt underhållande den lilla lömska ormen!hennes senaste inlägg var så roligt.höll på att dö av ett skrattanfall! keep up the good work så kommer du ha många läsare Miama!

image58
haha snyggaste bilden på miakela!min kära lilla störda syster!


jaha,då får man väl se till att få lite älskog ikväll så är man en trevlig människa i morgon också!;) mohahaahaha

image59
sexigaste bilden någonsin på mikael...not! men rolig är den! 


peace out!//
nicole

utbildning=)

Om 45 min ska jag på en utbildning med de andra dansledarna. det ska bli trevligt faktiskt. vi får lunch och fika!!!jippie jag är bara där för maten. manuela är snäll och go och kommer och hämtar mig. jag har ju lite svårt att ta mig till friskis på min stukade fot.

Mikael kommer hem i dag och det ska bli skönt.skulle vilja möblera om i sovrummet,fast kanske det är bäst att vänta med tills min fot var bra.

image56
några söta dansledare!fast det är bara två av dem som fortfarande är dansledare=)

image57
se så fina de är!


peace out!//
Nicole


bloggbombning!

ja jag vet nu bloggbombar jag min egen blogg men jag ska bara lägga upp en bild på brochyren till föreställningen jag ska vara med i och uppmana alla att gå och äta julbord och titta på mig!

image54

ja om ni orkar ta er till malmö i västra hamnen vill säga...ja det får ni allt orka!!!!

peace out!//
Nicole

Sällskapssjuk!

Jag vill ha sällskap! Jag känner mig jätte ensam och lite ledsen...jag tycker verkligen synd om mig själv denna helgen...så patetisk man kan vara.
Mikael är iväg i ett par dagar och jag dör av trisstess.Verkligen pinsam det är vad jag är.Jag menar hur många gåner har inte jag varit borta från honom,när det är jag som åkt iväg?många fler än vad han har åkt i från mig i varje fall. Jag är nog inte riktigt van vid det. dessutom är jag lite avundsjuk för att han får festa loss i Stockholm i flera dagar!haha jag vill också gå ut men mend et är ganska omöjligt på min fot just nu....

ucsh vad jag är vridigt självömnkande idag...

jobbig helg!

ja var ska jag börja?

Det är nog bäst jag börjar från början och då kan vi börja med onsdagen(är dock innan helgen men allt flyter i hop lite i mitt förvirrade huvud!).
Jag fick feber och kunde inte jobba.var fortfarande dålig i torsdags men åkte till Vanja i malmö på kvällen. Det var väldans trevligt fast jag var kass. 
På fredagen vankades det nämligen möte med alla inblandade i glasklart-föreställningen,det var därför jag åkte till malmö redan kvällen innan. 
I alla fall så åkte jag till stationen i Malmö för att ta mig till mötet och när jag klev av bussen för att virra runt lite lyckas jag trilla och stuka foten! ja,jag gjorde en Kajsa,jag vet. det gjorde ont som FAN och det såg väldigt roligt ut.jag skrattade och var på väg att börja böla samtidigt åt mig själv. jag trodde i vilket fall att det bara var en liten vrickning men senare på kvällen när jag jobbade på hemtjänsten i Ängelholm så började fotfanskapet svullna upp! kanske inte var så bra att cykla och gå på foten,nej...
När jag kom hem vid halv 11 så lindade jag foten för det ska man ju,problemet  var bara det att den var redan svullen.det gjorde så vansinnigt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.jag började givetvis tjuta som ett litet barn och tyckte väldigt synd om mig själv.Inga värktabletter hade jag och ingen som kunde komma och pyssla om mig.Mikael är nämligen i stockholm och mamma ville jag inte ringa,man måste ju lära sig att klara sig själv.
Jag är faktiskt så kallat vuxen nu och ska klara av såna här situationer (Men jag var väldigt nära på att ringa henne och säga att jag höll på att dö så att hon skulle komma och ta hand om mig=) 
Jag hade svårt att somna för man belastar konstigt nog foten även när man ska sova.
När jag vaknade idag så mådde den bättre!jippie tänkte jag,men just det, jag skulle jobba kväll och det har jag gjort och foten mår inte så bra...buhuhu 

Det jag ville säga med detta långa inlägg är att gå inte och gör en Kajsa och bli smått rörelseförhindrad,och snälla,

TYCK SYND OM MIG!!!!!!!!!

haha ha det bra så ses vi på andra sidan av självmedlindandet!!!!!

peace out//
Nicole

lyckad semester!

hej alla underbara!

jag har varit i turkiet och hälsat på min kära elina!!!!!!!
hon visste inte om att jag skulle komma så det var skit skoj att träffa henne!
jag var med i en av deras shower vilket var skoj men nervöst. tunieier är mycket speciella och älskar smeknamn. många av dem elina jobbar med som animatörer är tuniser. jag menar simba,danny boy,ali G och rambo? vad är det egentligen försmeknam??? visst ali G är underbar och är elinas pojkvän. han heter egentligen Zied...vilket kap hon har!
saknar henne ännu mer nu men hon kommer hem om två månader!!!! yesssha!
det var hennes pappa som bjöd på resan.tack pappa peter!

när man då kom hem i förrgår så hade mikael köpt ny bil och nya tv...42 tums LCD...love it!
jag skanade dock dem hemma när jag var iväg.christel och kajsa brukar man ju annars prata med dagligen...lite av en drog blir det,precis som mikael...honom saknade jag som fan,speciellt när elina och zied var så gulliga och kära!

Dansterminen har börjat,det var skoja att få träffa sina kära danselever igen!

puss på er alla!

nu ska jag fortsätta titta på the sign på tv!

peace out!
//nicole