ja jag vet att jag är seg!

hej alla underbara!

nu har jag varit i turkaland tre veckor och jag kan säga att man har inte mycket tid för att skriva blogg.
vi är bara lediga på fredagar och de andra dagarna jobbar vi från nio på morgonen till typ ett på natten. vi har två timmas paus vid fem/sex tiden.
jag kommer dock ha internet på mitt rum snart så då kanske jag har tid att uppdatera lite mer=)
allt är bra förutom att jag typ inte har en aning om vad jag håller på med. saknar sverige och alla mina älskade varje dag.det är svårt utan er.  teamet är bra men vi har ju givetvis en hel del lustiga figurer. vi är  12 st.
jag,elina,zied,ben,liza,alisa,issa"carlo",yasin,furat,joshua,dilek och vår alkade dj sam=)

jag röker för mycket och sover för lite.showerna går bra men man har ju inte alltid så mycket energi som man önskar.man blir uppslängd på scenen  fast man inte  kan koreografin ibland.lite småjobbigt måste jag säga.  =)

jag och elina tvingade alla att fira midsommar förra veckan. vi var uppe tidigt för att åka till kusadasi  för att handla  grönsaker,potatis,jordgubbar och fisk. vi grillade och sjöng snapsvisor och  dansade små grodorna=)
mycket trevligt var det.

vi ska nog åka till samos nästa vecka.elina måste förnya sitt visa och det är ju roligare att åka två. vi tänkte nog stanna över natten. så då blir vi ju lediga då. skönt måste jag säga.

ska se om det går att lägga upp några bilder.min lilla dator är ju inte direkt bra;)


elina i backstage innan vi fixa till där=) första dagen=)


elina och jag är på väg till staden för att äta burger king=)


inne i kusadasi=)


burger king är gott!

nej nu får ni titta på facebook om ni vill se fler bilder. det tar alldeles för lång tid här=)

ha det bra alla så hoppas jag att jag skriver snart igen=)

peace out//Nicole

Nicole beger sig av till turkaland imorgon kväll...

ja nu bär det snart iväg.
jag ska iväg till Turkiet för att jobba i fem månader om det är någon som har missat det.
åker iväg med blandade känslor.
Känns lite som om jag står vid ett stup och ska kasta mig ut. Ni vet när det är sådär väldigt läskigt precis innan man ska hoppa och precis i början av fallet,tills den hissnande känslan går över i skräckblandad förtjusning och man känner sig fri och otroligt modig.
Så känns det just nu. allt är lite otryggt men samtidigt spännande.
Det värsta just nu är att jag kommer sakna alla mina underbara människor här hemma.
Familj,vänner och underbara Mikael.
Mikael fyller förrästen år idag. bra timing av mig att åka bort i fem månader just på hans födelsedag,eller kanske inte. nog inte den bästa presenten mikael får i år.
I vilket fall så hade mamma ordnat överraskningsavskedsfest till mig nu ikväll. hon är underbar och fantastisk,jag älskar henne så mycket. nästan alla min kära vänner var där. jag hoppas ni förstår hur mycket det betyder för mig? ni är finast och jag kommer som sagt verkligen sakna er.

jag ska försöka skriva om alla mina bravader och missöden här på min blogg,så om ni är intresserade av att följa mig på min resa som animatör i turkaland så är ni såklart välkomna att läsa och kommentera.
jag ska verkligen försöka vara duktigare än vad jag är nu på att uppdatera. men man vet ju aldrig hur mycket tid jag kommer att ha till att sitta vid datorn.
Internetet i Turkiet är tydligen inte riktigt pålitligt.
vill man nå mig så kommer jag skriva ut mitt turkiska nr här och på facebook.

ha det bra här hemma nu.kan inte skriva mer nu för då blir jag gråtmild.vet inte om jag är redo att öppna gråtslussen än;)peace out och elina: here I come!
//Nicole