duschat!

fy fasen vad skönt det är när m som skuter upp det så länge det går för jag tycker det är san väl kommit in i duschen. jag är en sånå tråkigt. tills jag väl ställer mig i duschen, då vill jag aldrig gå där i från!

jag saknar dock ett badkar...men det kanske är tur att vi inte har ett för jag hade alltid legat där i och skvalpat runt.
 jag ligger där tills vattnet blir kallt,sen tömmer jag ut det kalla och fyller på nytt varmt vatten. jag ligger och läser och filosoferar och plasker tills jag blir alldeles skrynklig. man tänker bäst i badkaret tycker jag, men jag kan ju inte säga att jag fått ut så många brilljanta ideér av att ligga och plaska i ett badkar.... men jag saknar det i alla fall. 

mmmm badkar,jag fick bada i vanjas badkar nu när jag var där förra veckan. det var ett jätte litet badkar som man knappt kunde ligga ner i. man fick sitta lite halvt som om man blivit ihop tryckt i en sardinburk...det var inte alls speciellt skönt eller avslappnande...jag får åka hem till mamma och bada i hennes badkar.
fast göttigast hade varit att ha en fet jacuzzi(eller hur det nu stavas). bara bubbla på,bubblor bubblor mina bubblor! jag blir lite knäppt bara av att tänka på alla bubblor som bubblar överallt omkring en och tar sig in lite var stans! 

nä nu ska jag klä på mig och föna håret.det kanske är därför jag är så seg när det gäller att duscha,ja måste ju föna håret efter det.
tänk nu inte,gud vad fånig du är! inte behöver man värsta staila håret bara för att man tvättat det. jag vet det men med min nuvarande frisyr ser man ut som ett skogstroll om man inte fixar det efter man tvättat det och i och med att jag ser typ förjävlig ut alltid annars för att jag inte fixar håret när det inte är nytvättat så måste jag ju fixade nu....pust det var en lång utläggning om ingenting.

ursäkta mitt oitressanta liv,men snart är det jul och imrogon har jag min sista föreställning i malmö och jag har varit sjuk i typ en vecka men mår bättre nu=)

fick en ny mobil i förr förra veckan,like it a lot men saknar min gamla lite.

image70

GOD JUL ALLA NI TÖNTAR SOM ORKAR LÄSA DETTA.
ps:jag är så trött på mig själv,kan inte nån hjälpa mig ur mitt dåliga författarskap(mia snälla)


peace out suckers//
Nicole

grattis mikaela!

min kära knäppa syster fyller idag arderton år!
börjar bli  gammal som gatan nu syrran!

image68
grattis sötnos!


ska strax ha mina danselever tillsammans med maja men är så jävla trött! kan man bli bakfull efter en cider?
jag drack nämligen en när jag kom hem från malmö och julshowerna i går natt, på nicks.
där var det holabalo. johan toan och björn aka spikey var där och det var hunden och hästen också, alltså kajsa och malin=)....av någon anledning har vi alla skaffat oss  H.

kajsa-hunden
malin-hästen
christel-hönan
nicole-haren
johan-hyenan
andré-huggormen
micke-hälleflundran!

ja så kan det gå när inte har något liv,mohahaahaha 

peace out och glad julskyltning och första advent!///
Nicole