sakta men säkert

har precis kommit hem från vårt lilla dansmöte. vi var inte alla men det känns som om allt börjar falla lite på plats. det är årsmöte och ledarmöte med alla ledarna i morgon och jag hoppas att det går bra.
sakta men säkert växer våra föreställningar fram och det känns som om de kommer att bli bra i år. det är i varje fall min förhoppning=). kände mig tvungen att skriva lite om det för jag kände mig lycklig efter mötet. vet inte riktigt varför min just nu sprudlar jag och är på jättegott humör. 

håller på att laga mat just nu. det blir hasselbackspotatis med kött och sås.riktig söndagsmiddag=) 

jag har fått svar av elina nu,det är fritt fram för mig att komma ner till turkiet! så jag ska alltså inte jobba på hemtjänsten i sommar. känns väldigt skönt att ha fått ett svar.nej nu måste jag steka kött och sen ska vi se slumdog millionaire. ha en fin söndagskväll!

peace out//Nicole

PS:ser ni att jag försöker kompensera för de senaste veckornas tystnad?;)

 

jag är nog lite knäpp

Söndag idag.
Jag har tillbringat veckan med att läsa,jobba sova.och så har jag såklart umgåts lite med mina underbara vänner.=)
Jag har läst ut alla fyra twighlight-böckerna.det är därför överstående ordning på vad jag gjort i veckan börja med att jag läst.=)
Det var riktigt längesedan jag fastnade så i en bokserie. Tack christel för att du gjorde mig till en zombie denna veckan;)
Nu känner jag mig dock lite tom inombords...jag sörjer alltid när bra böcker är slut.Man vill inte lämna världen man har har fått se glimtar av.Man vill ha mer,mer,mer! Ja,jag är nog lite knäpp.
Nu christel har vi allt mycket att diskutera,som sagt jag tackar dig för denna fantastiska kärlekshistoria.

Jag får väl försöka börja på en ny bok men det brukar ta emot i början. Som det ser ut nu så blir det svärdet och spiran av Ken Follet som står på tur. Det är väldigt många runt om i världen som älskar den så jag hoppas att jag kommer tycka om den. Den är i varjefall tjock nog för att inte ta slut för fort;)

Ska på möte med grön vårshowsgrupp hos maja snart. Vårshowerna närmar sig med stormsteg,så jag måste verkligen lägga på ett kol med mina koreografier och bildval.

Nu kom mikael hem,han har varit och trättat bilen(som vanligt;) Han ska försöka sälja den för att kunna skaffa mc-kort. Det funderar faktiskt jag också på att göra efter att jag tagit ett vanligt körkort.Man måste ju börja i någon ända=).


Imorgon blir det jobb,årsmöte med aktiv ungdom och förhoppningsvis en fika med christel och någon av mina andra underbara=)


FAN,kan inte sluta tänka på böckerna! Av erfarenhet vet jag att det kan ta tid innan jag släpper sånt här.Jag kommer nog vara helt verklighetsfrånvänd ett tag.suck.Ljuva känsla=)
peace out//Nicole den knäppa  


nytt jobb

hallå i stugan!

jag är lite trött idag...jag böjade på mitt nya extrajobb igår. jag är i kafeterian på rönnegymnasiet som det så vackert heter. Louise och Tomas som äger det har också hand om servering när det kommer olika evenemang på kvällar och helger. Igår var det David Batra och Robin Paulsson som körde två föreställningar. det var ganska roligt men fasen vad trött jag var i fötterna efter att ha stått upp i 7,5 timmar=) 
Jag och maja skulle började vid fyra, så vi åkte till väla för att kolla om det fanns några bra kläder till våra danselever. det slutade med att vi köpte kläder och skor till oss själva för typ 700 kr var=) ja,i vilket fall som helst så ringde louise oss när vi var på väla och ville att vi skulle komma lite tidigare. så det var bara till att panik shoppa!=)

det gick i alla fall bra igår. vi ska jobba ikväll också.det blir bara jag och maja ikväll.så det blir nog en del att göra=)
det blev ett par cider på niks efter jobbet igår. Maja fick hoppa in och jobba så det blev billigt och jag blev lite berusad. jag är dock inte bakfull idag.skönt.

dans kl 15.30 och jobb 17.30.kanske en sväng in på tres efteråt och säga hej till christel.


peace out//Nicole

 

standard onsdag...ja idag är det en standard onsdag.
vaknade vid halv tio av att malin väckte mig,hon har börjat ringa och väcka mig på sista tiden,skit störigt;)
hon jobbar tidig morgon hela veckan så hon tycker väl att alla andra ska vara vakna så att hon har någon att prata med på sina raster.haha retas bara lite med henne.
i alla fall ville hon att vi skulle gå och luncha tillsammans med kajsa. det är det som är standrden på onsdagar. gå och luncha och sitta och dra länge över ett par koppar kaffe på lilla Torstens.

jag har även tre timmar dans idag,vilket också är standard=) måste komma vidare på mina danser idag så jag hoppas innerligt att min underbara elever har mage att dyka upp idag!

jag borde städa,men något stretar emot våldsamt inom mig vid ordet städa...hinner inte det nu i vilket fall,så jävla gött! vi skuter upp det i all ivinerlighet i stället så får man jätte mycket att göra och svära över=) ja,så funkar både jag och mikael. konstigt att vi alltid bråkar när vi städar eller?haha

ja nu får jag nog börja fixa mig till min lilla lunchträff.
 

ha det fint i vårsolen!

peace out//Nicole

Utkast: hej alla! ...

hej alla!

jag vet att det var ett tag sen sist men jag började faktiskt skriva detta inlägget i fredags men sen krånglade datorn som vanligt=)
jag hade då lite panik över allt jag var tvungen att fixa till kajsas maskerad som var i lördags. men till slut så ordnade allt sig och min outfit blev riktigt bra!
jag var kapten Krok och mikael var Jack Sparrow. alltså riktiga piratkopior.=)
Alla var jätte bra utklädda och vi hade skit roligt!
Kajsa var Jocker från senaste Batman filmen,Jocke var Darth Vader,björn var han vad han nu heter från clock work orange(han med suspensoar),christel var självmordsbombare(så otippat=),Malin var Lara Croft,Maja var Big Brother deltagare,Jenny var Audrey Hepburn,anette var han med gonorré tröjan i sällskapsresan,nobbe och andré var bröderna fluff och listan kan fortsätta ett tag till.=)
Det var skit skoj i varje fall. jag vann en oscar för bästa utklädnad,inte dåligt va! så nästa gång det är maskerad är det jag som ska bestämma tema och ha festen. får se vad jag kommer på för något tills dess.
kvällen slutade i total piratfylla och kapten krok vinglade hem själv kl 01.30...tror jag i varje fall;) jag skrev en massa konstiga sms till folk. jag kan inte få rätt på smsfingrarna på fyllan;)

Hade en riktig bakis dag igår kan jag säga. gick inte ur sängen på hela dagen...kanske lite onödigt att hälla i sig en så där 4-5 shots precis innan man skulle gå ut=)
jaja,synden straffar sig själv brukar man ju säga.

idag har jag varit hemma typ hela dagen. först bjöd jag christel och cissi på frukost i morse(micke också givetvis). sedan kom kajsa hit så drack vi kaffe och hängde framför tvn och annat sånt. jag började laga mat när christel och kajsa gick hem. det blev hemlagade köttbullar med potatis och sås,mmm gott var det.
maja och malin var de som fick smaka på min fantastiska husmanskost=) efter det gick vi tre på dansmöte. jag känner väl att vi kanske inte fick ut så mycket av det mötet. skulle behöva lite mer tid till varje möte tycker jag. hmm,blev ett jädrans långt inlägg idag. så kan det gå när inte haspen är på!   


blev  i alla fall utmanad av maja.tänkte att jag fick ju försöka i varje fall=)


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,
utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja
med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga,
hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har
ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte
ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma
svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Nicole

2. Ett ord på fyra bokstäver: Nice

3. Flicknamn: Nadine


4. Pojknamn: Nils =)

5. Yrke: Nyckelsmed?

6. Färg: Nyanser av lila

7. Klädesplagg: Nylon strumpor

8. Mat: Nötter

9. Sak i badrummet: Näsdukar

10. Plats/stad: Nynäshamn

11. En orsak att vara sen: Nyckel glömska;)

12. Något man skriker: NICE!

13. Film: Nyckel till frihet

14. Något man dricker: Nectar(juice)


15. Band: N

16. Djur: Nyckelpiga

17. Gatunamn: Närkegatan

18. Bil: Nissan

19. Sång: Never ending story(theme till den oändliga historien)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: nuppa;)
förhoppningsvis kommer det en del bilder från maskeraden. måste bara samla i hop dem från allas kameror. jag har ju ingen egen för tillfället. det kanske man skulle önska sig i födelsedagspresent?
 
gud så långt det blev,hoppas ni orkar läsa det!


peace out//Kapten Krok