nicole och micke gör kusa dasi!

igår var mamma och dem här på mitt hotell och tittade på vår show.the inspectorshow kallar vi den. det är kul att ha em här men tradigt att man måste jobba.som tur är är det min sista dag imorgon.måste börja packa...undrar om jag kommer hitta allt.
i alla fall så var jag, micke, elina och zied ute igår i kusa dasi.vi bleev fulla och dansade en massa på paddys irishbar. dem spelad bra musik=)jag och micke var tillbaka på aqua fantasy kl halv sex men vi gick inte och la oss förrän kl 20 över sex. så jag sov två och en halv timme i natt.  fan vad trött jag är ikväll...
vi har gästshow och det känns jävligt onödigt att vara här när man kan spendera sin tid med familjen och  älsklingen min=) men man får väl stå ut ikväll och imorgon.

tack fina för en mysig promenad på stranden på fyllan;)
skicka vykort är fint=)peace out//Nicole


visste inte att min mamma kunde vara så osvensk...

hur många hr en mamma som hjälper en att planka in på ett femstjärningt hotell?som sliter av sig sitt band och ger det till sin dotter och sen går till receptionen och säger att hon tappat sitt och får ett nytt utan att de äns tar hennes namn eller betalt?
nej det är nog inte så många det.

fy vad osvenskt av oss men det är ju tur att man ser ut som en turist ibland=)mohhaaha

nu äntligen!!!

nu kommer delar av familjen och micke imorgon!
tiden har gått så långsamt de senaste dagarna. det har dessutom regnat både igår och idag.skönt måste jag säga men jag skulle vilja att det var fint väder så mamma och dem får lite färg=) tradigt om det regnar hela vecka dem är här...

jaja det var allt!

peace out//Nicole

två veckor av svenskbesök=)

hej allihopa!

förra veckan var elinas pappa här och hälsade på och nu är elinas mamma och lillebror filip och hälsar på=)
är skönt att träffa folk man känner och få prata svenska även om jag kommer på mig själv att prata engelska med annelie ibland;)
I lördags hade vi talangshow vilket innebär att animatörerna gör nummer som sen gästerna ska rösta på. jag gjorde playback och dans till it takes a fool to remain sane=) haha otippat va? det gick bra men det var nog lite för artistiskt och annorlunda för många av gästerna. jag fick 54 röster och den som vann (DIlek) fick 75.men vissa röstade bara på mig så det var ju ett gott tecken=). dilek gjorde ett roligt nummer så jag blev glad när jag fick höra att hon vann. problemet är nu bara att jag måste göra ett nytt nummer till nästa lördag...har ingen aning vad jag ska göra dock.

förra day ofen var jag och elina på stan för att invänta att annelie och filip skulle komma så vi passade på att shoppa lite. tyvärr gjorde jag av med lite för mycket pengar så nu blir det till att leva snålt till jag ska åka hem.det är bara 2 veckor och en dag kvar tills jag kommer hem!!!! ska bli så skönt. och micke och familja kommer om en vecka och en dag!!!!tjohoo säger jag bara.

Dilek har slutat jobba för säsongen.måste säga att jag saknar henne lite. Liza åker till ryssland på lördag så det kommer också bli lite sorgligt. vissa kommer man ju sakna men andra kommer det bli så skönt att slippa=) typ firat,isa och den nya tjejen som jag nu delar rum med...hon är så dryg,gillar inte henne alls. men men,det är så kort tid kvar nu så man står nog ut=).

har fått fast jobb i rönnescafé tills man kommer hem. var verkligen en lättnad att veta hur jag ska försörja mig när jag kommer hem. dansterminen har börjat och jag önskar alla där hemma lycka till,kommer snart mina kära danselever och ledar vänner!!!!

skickar en speciell tanke till sofie som gör sin livs vandring på väg till santiago de compostella. är med dig varje steg!
och till alla vänner som börjat skolan,christel,malin,maja och jenny lycka till nu! allt kommer gå skitans bra!

mamma,pappa och familjen:Älskar er!!!!mia lycka till med jobbsökandet och erica längtar efter dig och hoppas allt är bra i skolan!

Mikael: du underbara älskade!en vecka kvar nu!

kajsa:din tröja är skit snygg och jag hoppas allt går bra på jobbet och med kärleken!

peace out//Nicole