motivationen har varit låg men efter regn kommer solsken=)

alla i teamet har varit väldigt negativa och stressade ett bra tag nu.
inget är skoj, bara en massa gnatande om ingenting.
igår hade vi till sist en meltdown. vi hade krismöte pga av joshua och en massa andra saker. joshua är som sagt fortfarande här men idag har han blivit degraderad till vanlig animatör.eller jag tror det i alla fall. han är en usel assitentchef. ingen gillar honom direkt. jo,alisa han ukrainska flickvän gör och yasin som han delar rum med.
han suger ut energin ur hela gruppen utan att alla märker det. kände en sådan person en gång och han är som henne. bra på manipulation och intriger. han skäller på liza konstant,tyraniserar är nog rätt ord. han skriker på firat och ibland på dilek och carlo. han gillar verkligen inte liza men jag förstår inte rikigt varför. hon är typ en av de bättre i teamet. alla i vårt team utom Ben är nybörjare
så alla försöker lära men vi kan inte lära av våra misstag om ingen berättar för oss och hjälper oss att bättra oss.joshua skriker som sagt bara och säger att vi inte har någon hjärna eller att alla är kids. ja alla utom mig. mig fjäskar han för som fan.
det är fruktansvärt enerverande när han först skriker på så gott som alla och sen inför alla så berättar han att "de" är kids och got no brains. precis som om jag inte ingår i samma team som de andra.
men ni ska se han när Zied försökte ordna upp det kaosartade mötet igår när alla (läs joshua) pratade i mun på alla andra. zied sa att alla skulle hålla käften för han var trots allt fortfarande teammanager, och joshua svarade gunaydin,godmorgon och började käfta lite med zied och sen gick han bara. joshua menar att alla pratar bakom ryggen på alla. men han vill ju aldrig lyssna när man försöker prata med honom.
ni fattar att detta  har sugit ut en hel del energi från alla. man försöker att inte bry sig men vi i teamet gör ju typ allt tillsammans.  så det är svårt att undvika att dras med i all denna dramatik.

annars så har vi problem med generalmanagern för hotellet som lägger sig i allt och som sätter upp regler om alla möjliga konstiga saker.som att vi inte får äta frukost efter kl 9 fast att vi inte börjar förrän 9.45 och dessutom så är det ingen som jobbar lika länge som vi på kvällarna.vi ska äta innan nio för att det gör alla de andra managerna.så helt plötsligt likställde han oss med managers men annars så är vi inte mycket värda.

ni får ursäkta men jag var bara tvungen att spy lite.
idag börjarde har annars bra,skön stämning vid poolen,vi hade faktiskt skoj=).vi har tyvärr inte mycket gäster.verkar som om säsongen är slut här på richmond men annars är högsäsongen vara i full gång här i kusadasi.
jävla skit hotell måste jag säga att detta är. vadå 5 stjärnor.på sin höjd skulle jag ge det 3+.

vi ska nog göra en ny show till på torsdag. ska bli skoja tt hjälpa elina lite med koreografin=)
så allt känns faktiskt bättre efter gårdagens kaos. får se hur länge det håller i sig eller om det kanske rent av blir ännu bättre=)


saknar er! saknar sverige och är så in i nordens sugen på tacos hela tiden!

älskar dig mikael,bara så att du vet=)längtar tills du kommer och hälsar på mig!

och christel och kajsa:ha det så bra i stockholm nu=) prida för mig med!

peace out //NIcole

känns lite som om jag blivit överkörd av en skördetröska!

ja  idag är jag helt slut,,,tog lite fler dagar att uppdatera än vad jag trodde.
vi har hållt på att repa till madonnashowen i flera dagar och igår så hade vi premiär.
vi har repat sent på nätterna och under de varmaste timmarna på dagen. jag trodde aldrig vi skulle hinna bli färdiga till igår.speciellt inte jag för jag har ett solo i början på typ 2 min.jag fick höra musiken först igår på eftermiddagen. så det var bara till att ut och improvisera.
I vilket fall så gick showen förvånansvärt bra.det var en acceptabel show men den kan ju absolut bli bättre.=)
efter showen som alla gäster tyckte om så stack vi in till stan för att premiär festa.det blev Jimmys bar som vanligt.=) dte är en bra irländsk bar med riktigt drag. vi var inte hemma förrän kvart över fyra så idag är vi alla helt jävla döda.
men här jobbar man ändå=) vi har crazy cabarét show ikväll så behöver inte repa. den är inte så lång och inte heller så svår=).
nej det var riktigt skoj med madonnashowen.roliga danser men fy fan vad jag svettas=) jag fick sminka om mig typ tre gånger,eller i alla fall slänga på ny ögonskugga. allt sminket rann ner i hela ansiktet.det är väldigt varmt i vår bakstage för den delen har plåttak och ingen som helst ventilation=)

saknar er där hemma!!!!!!
kalle och Micke hur går det med bokandet av resa? mamma när vill du komma? kanske börjar bli dags att boka?
alla syskon och vänner,hur mår ni?jag älskar er!

och pappa:sol i sinne, brun inne
//din(eran) nicole

kaos är granne med turkiet!

ja detta är ett lustigt land med många intriger=)
jag börjar vänja mig allt mer och det känns skönt att börja lära känna alla i teamet. okej,alla är väl inte direkt personer som jag tycker om men de flesta är härliga.

men för att återkomma till intrigerna så är det så att zied var tvungen att göra sig av med våran teamchef för han hade försökt förstöra en massa för zied. pratat med hotellmanagerna och sånt. problemet är bara det att han fortfarande är här! vårt företag trodde att zied överdrev men det gör han inte. joshua(teamchefen) är en liten orm som snackar mycket dynga och skapar intriger inom vårt team och på hotellet. han är turk så alla tycker ju hans trovärdighet är större än zieds. zied är för tillfället i tunisen för att förnya sitt turistvisa så joshua fick stanna under tiden.vi får se om han ska vara kvar när zied kommer hem. i så fall kommer nog zied inte att stanna och då kommer inte jag,elina och ben inte heller att stanna. så på måndag får vi se. kanske vi byter hotell,kanske inte...ja man vet ju aldrig i det här landet=) om det blir så att vi byter hotell så medellar jag såklart det=)
nog om det. tiden flyger förbi här. dagarna ser typ likadana ut.jag var på jimmis bar igår natt med elina.fy fasen vad vi dansade=)
ja just det jag och elina var på samos tidigare i veckan=) det var mycket trevligt,ni kan se bilder på elinas facebook.elina sandkvist om ni inte redan är vänner=)

nej nu pratar jag med micke så nu ska jag sluta!

saknar er alla!


peace out//nicole