Pappa på intåg!

i helgen kommer kära far Tomas och besöker vår lilla stad.
kära far tomas har med sig det underbara lilla monstret, TimTim Monster. Tim är alltså min lillebror om det är någon som missat att jag har en sådan.visserligen halv  men ändå=)
Tim har precis fyllt sju(igår närmre bestämt) och på måndag fyller matilda 8 år.matilda är ju då min ena lilla syster,en halv sådan=) jag har ju två hela systrar också men de är ganska ohängda och jag älskar dem inte lika högt som mina halva syskon,nej jag skojar bara. jag älskar dem alla lika mycket.
det ända som är tråkigt är ju att pappa och tim bor i Trollhättan(av alla gudsförgätna platser) så jag har inte riktigt haft möjlighet att umgås så mycket med min lillebror. ja och inte pappa heller.
men sedan pappa och the chicken fat lady(Tims moder) separerade har han varit nere och hälsat på mycket oftare. problemet har ju dock varit det att jag inte har haft tid för att träffa dem när de har afrit nere. antingen jobb eller revy eller dans.
så idag är jag glad. jag har all tid i världen denna helgen. vilket innebär att jag kan spendera den med min knasiga familj. både månsson sidan och svensson/andersson sidan=)

nej nu håller jag på att glömma bort maten...ska bara lägga upp några bilder på mina älskade.

 mikaela näst efter mig i syskon skaran=)


 "hel"systrarna!


Tim och matilda till höger,mina halva syskon=) lovisa och filip på varsin kant(mina kusiner)


farmor och pappa kalle i hawaiiskjortan i bakgrunden=)


min kära farfar!


MAMMA,världens bästa!


mormor och sven-åke.


morfar och anita,och en glad nicole på studenten.=)


och en mongobild på pappa! synd att detta är den ända bilden jag har på honom...men nu blir det inte fler bilder.har ju en hel hop släktingar till men de får vänta till en annan gång.


haha, mikael berättade just om hans klantighet igår på jobbet. jocke du var tydligen inte den ändå som lyckades med det igår. mikael gick och hällde ut en hel kopp kaffe på sig själv! ni ska se tröjan...hahhaha hoppas nästan att han brände sig,för att bli riktigt skadeglad=)


peace out//Nicole 

dans och vänner i mängder!

snart christel hit och ska äta brunch.eller egentligen vanlig frulle men det är ju så pass sent så det passar bättre att kalla det Brunch.(fett stekigt ord som elina sagt=)
sedan blir det kanske en fika med christel och majset på espresso house.jag gillar inte espresso house egntligen men vad gör man inte för sina vänner=)

kl 16.30 blir det dans i tre timmar framåt. jag hoppas att mina elever har vett på att dyka upp fast det är sportlov. har ingen större lust att stå och underhålla 2/3 elever. ska försöka komma vidare på koreografierna...börjar svettas för jag inser att det är inte så lång tid kvar och jag gör alltid lite för svåra koreografier.

så vid halv 8 i kväll så är jag klar med dansandet för idag och då bär det av till maja tror jag. lite mys en sån här kall dag är aldrig fel. 3.8 minus visar termomentern idag...jag längtar efter våren...mmmm varmt och skönt. Nä nu får jag sluta drömma mig bort och börja göra lite frukost.


så här varmt och gött som det var i smögen 06,så vill jag ha det nu! galen men skoj parsemester måste jag säga=)


peace out//nicole


datormög pajar min spirualitet!

ja som ni kanske märkte så blev förra inlägget halvt och slutade så trevligt med sex. efter det så skrev jag en massa kvickheter och var verkligen i mitt esse.=) min spirualitet sprudlade och hela inlägget var perfekt.
men som vanligt så är det det där med den tekniska förbannelsen som ligger över mig och min syster mikaela... allt blev fel och den här jävla mög datorn lyckades radera hälften av inlägget!!!!!
så nu får ni klara er utan mitt mest fyndiga avsnitt hittills(vilket är fruktansvärt,jag vet) för jag kommer inte ihåg det...jag hade inte tid att skriva om det, för jag skulle ju ut och fika.i vilket fall som helst så hade det inte blivit lika bra,det blir inte det när det inte är spontant...

ja,ni förstår nog att jag var lite förtvivlad och arg över detta i och med att jag ödslat ett helt inlägg på att klaga och säga hur bra det skulle ha varit=) ber i varje fall omursäkt för att ni gick miste om halva det förra inlägget och för att jag nu tjatat om det så länge!=)


ska ut på promenad med maja och umba i det vackra men kalla vädret om en stund.ska bli skönt=)


peace out//NIcole 

måndagshäng

måndagar har blivit häng dagar=) jag är ganska ofta ledig på måndagar och det är christel också. så denna vanligtvis trista dag har blivit en ganska härlig dag i veckan.
Ta idag som ett exempel: vaknade vid tio och tittade färdigt på WaterWorld som jag somnade i från i går kväll. efter det kände jag inte riktigt att jag var färdig med degandet så jag tittade på shrek den tredje. precis när jag sett färdigt så ringde jag christel och då hade hon och malin bestämt fika på stan så det ska vi snart göra.=) sen blir det lite middag med malin och maja innan vi ska gå och dansa ikväll. det låter väl som en ganska skön dag,eller hur? jag gillar helt enkelt måndagar. man har ny kraft efter helgen och känner för att göra något.
 
helgen var bra,slutade med en riktig brakfest i fredags=) mikael var dyngrag och jag  fick den äran att dansa med min man på morris=) det händer bara när mikael är inne i en glad superfylla så det var bara att passa på;)

på alla hjätansdag så var vi båda fruktansvärt bakfulla så det blev ingen bio och ingen resturang...däremot köpte vi hem resturangmat och hyrde film. vi låg och mådde dåligt och glodde på massa romantiska filmer som gick på tv. vi fick äta i omgångar för åt vi för mycket började vi må illa. ärligt så var det en av de  bästa alla hjätansdagar jag haft. vi umgicks och mådde kass tillsammans.=)
igår tog vi det också lugnt och tittade på filmen vi hyrde(Juno) och så titta vi på The day the earth stood still. jag började inte jobba förrän 5 så vi hade ju hela dagen på oss.till min stora förtjusning fick jag lite,för att säga det rakt ut,SEX på morgonen också;) kors i taket va! så   

tillbaka från helgens bravader

jaha då var helgen slut och jag måste säga att den varit skön.
fredagens brakfest med extra allt blev just det, en brak fest, kära hjärtanes vilken fjortisfest vi hade.
vi spelade väldigt mycket ölspel ska jag  säga er,i ca 3 timmar eller något=) ja det tog tre timmar då det ständigt var påfyllning,drick upp,drick upp,byt plats, byt plats och konstanta kiss och rökpauser.
kvällens ord var garanterat stek och vi alla kände oss nog fett stekiga(damn you elina!) 

lördagen spenderades i sängen med två gamla klassiker,bakfyllan och isfolket.
var dock tvungen att gå upp ur sängen vid tre för att gå och ha danslektion med mina danselever.var ju måttligt underhållande...hhaha,ja jag vet jag får skylla mig själv.
kom hem efter lektionen och la mig i sängen igen och klev knappt upp igen förrän på söndagen igen=)

söndagen var härlig! tog det väldigt lugnt men mådde bra. fortsatte läsa hela morgonen och sedan kom kajsa en liten sväng och hälsade på. alltid trevligt när hon dyker upp oanmäld.(jag menar faktiskt det) 
mamsen bjöd på mat så det var bara att ge sig ut till kulltorp och mysa med la familia=) helt enkelt en skön dag!

idag har jag varit ledig.hängt med christel större delen av dagen och sen kom maja och malin hit en sväng innan dansen.det var roligt på dansen idag fast man får lite små sinne för vi ledare är ganska dåliga på att vara tysta och lyssna på varandra. det blir lite jobbigt efter ett tag. jag tror att vi måste bli bättre på att fokusera och respekera både louise och varandra...
 
jaja lång utläggning om ingenting,håll till godo gott folk!

peace out//nicole 

Fest med extra allt!

Goder afton!

Ikväll blir det fest hos christel! helt fantastiskt,min första lediga fredag efter revyn och då slår christel till med brakfest med extra allt. hon har till och med bjudit in lite lammkött i form av christoffer(christels lillebror) och några av hans kompisar=) haha,elina blir glad=)
nä,skämt o skidor,det ska bli trevligt med lite olika åldrar ikväll.
tänkte att jag kanske kommer bli ganska larmad ikväll så det är lika bra att förbereda sig mentalt redan nu. ska snart gå hem till christel så att vi kan fixa till oss innan alla andra kommer.det känns lite som om jag ä 15 år gammal idag,det var längesen man fixade sig hos varandra. men det ska bli skoj i varje fall.
hade som vanligt problem när jag skulle klä upp mig idag=) har ju inte så mycket fint att välja på. jag vill helst känna mig bekväm samtidigt som jag måste känna mig fin och kanske en gnutta sexig.ja,jag kan vara exakt lika brudig som alla andra,fast jag fösöker förneka det;) 

nej nu jävlar bli det ängelholmaröj ikväll!

peace out suckers//Nicole

ps:tycker synd om micke som inte får uppleva denna kväll av uppsluppenhet,han ska joba kl 6 i morgon bitti...stackaren=)

nostalgitrip till Halmstad...

Om ca en timme styr vår kosa oss mot Halmstad för att titta på slutproduktion. Vi är då elina och jag=) 
Jag har inte varit och hälsat på Sturegymnasiet sen jag tog studenten 06 vilket just nu känns som väldigt längesen...fast ändå inte.
Denna vecka 6 sitter etsad i mitt minne för det är alltid danstreornas slutproduktion just vecka 6.
Så idag så far jag och Elina över hallandsåsen och tillbaka i tiden. Det kommer kännas konstigt att vara tillbaka men även väldigt roligt. skulle väldigt gärna träffa både Lisa,Lisen,Rebecka och alla andra underbara lärare. 
NU är det alltså dansklass es06d som har sin alldeles egna slutproduktion. Där är både min gamla danselev(numera ledare i aktiv ungdom) My gren och Ida Nash som också är dansledare i aktiv ungdom med och dansar. ska bli skoj att se hur duktiga de har blivit!

konstig känsla i maggropen,är det sentimentalitet?


vår egen slutproduktion hette om nattan och här har ni Frida!


Emelie i vår tangoaktiga låt


rockdansen,jag i mitten!


teatertomas knäppa fågelungedans=)


genrepet!(min rumpa=)


snyggedansen med sofie och och sara=)


tangon,jag är i vitt längst bak till vänster

ja nostalgi är det allt!

men nu måste jag hoppa in i duschen!
ses när jag är tillbaka till framtiden!

peace out//Nicole

dans med desperate dancers!

Hej!

nu ska jag strax gå och ha en liten danslektion med mina desperate dancers=ca 30åriga damer som gillar att skaka rumpa(ibland utan taktkänsla).
Det ska bli lite skoj tycker jag! får väl kötta samma koreografi som förra veckan i och med att några stycken inte har varit med de senaste två gångerna. vi är tyvärr lite för få så jag hoppas att jag får lov att ha kvar gruppen. både för min och för deras skull.

det går framåt med vårshowerna i aktiv ungdoms "lilla" dansförening och i år tror jag alla showerna kommer att bli bättre än förra året.
vi försöker stenhårt med att fixa så att det blir  shower/föreställningar i stället för uppvisningar.
det kommer nog bli en del slit framöver. men det blir mitt sista år på ett tag i föreningen så det känns som om att man vill avsluta med ett pang!  

jaha nu måste jag gå!


peace out loved ones!//nicole


bara så att ni vet!

Jag kommer sakna er alla när jag åker iväg,såklart min Mikael(tiden kommer bli lång utan min andra hälft=)
Kajsa,min underbara älskade
malin, min sötnöt
maja,min vän
sofie,min galna skaparkollega
och sist men inte alls minst(kanske mest),mina älskade familjemedlemmar!
 
alla ni som nu känner er bortglömda,det är ni inte!!! kommer sakan er alla väldigt mycket! älskar ju den här fördömda småstan!

ville bara ha sagt det,men jag åker inte förrän om 4 månader så jag har ju gott om tid med er här.

kände för att byta utseende på bloggen. res temat funkar men skulle vilja ha en personlig touch på min blogg. ska be någon hjälpa mig fixa det!

ser man på två inlägg på två timmar,Fantastiskt!

peace out//nicole

seg deg!

ja nu väller klagomålen in för att jag inte skriver här...ursäkta mig för min försummelse.
 
revyn är slut för i år,skönt men också väldigt tråkigt. kommer ju inte träffa alla revynördarna varje helg längre och det är trist...jag kanske får med tid till mina vänner nu vilket ju är bra! men gud vad skoj det har varit!!!!

känner mig som en seg deg idag men ska försöka rycka upp mig och gå ich dansa. är alltid så skönt efteråt. det är Paul som ska ha klass med ledarna i dag så det blir nog skoj.
vi dansar mellan 19.30-21.00 på måndagar. ända problemet med att dansa så sent på kvällen är ju att man aldrig varvar ner och det är inte lika fett dagen efter när kl ringer 6.15=)

Imorgon ska vi flytta på jobbet. vi byter tillbaka till våra gamla lokaler som är mycket bättre en den 5 rums lägenhet vi bott i de senaste 7-8 månaderna. ca 25 per i en femma är lite trångt. så imorgon så slipper jag mina vanliga besök  hos gamlingar och blir flyttgumma i stället! vet faktiskt inte hur länge jag behöver vara på jobbet i morgon men jag låter morgondagen utvisa det=)

nåt annat intressant som hänt på sistone?
ne,j inte direkt men jag måste medge att man varit rätt så mycket uppe i revylivet. plus att dansen börjat igen så jag har faktiskt inte gjort mycket annat en jobbat jobbar jobbat...skulle verkligen vilja ut och resa,se världen och bara uppleva saker. vill bara ha semester just nu.=)
jaja,jag vet, jag ska ut och resa(till Turkiet närmre bestämt) men där ska jag ju också jobba. tänk att bara få uppleva saker och ta dagen lite som den kommer.
det lyser väl igenom,men ja,jag är trött på att jobba just nu!


i turkland kommer jag jobba med elina och hennes kille zied kommer också vara där fast han kommer jobba som animatör och vi endast som dansare!


trevlig liten bild på oss när jag var och hälsa på dem i turkiet 07!


dock kommer jag sakna alla i sommar speciellt under roskildeveckan;)


då kommer jag skrika efter christel och vara avis på henne!

jaja,maten kallar!

peace out//nicole