underbara day of!

för en gångs skull spenderara jag inte min day of med att ligga i sängen och vara bakis hela dagen.
kl halv tio var jag och väckte zied och elina  för att vi skulle äta megafrukost .zied är nog dem mest  svårväckta person jag stött på och hans morgonhumör är  inte nådigt=) I vilket fall fick vi upp honom och det är nog första gången på flera veckor som han  faktiskt äter frukost.  frukosten  här är det det ända riktigt ätbara så vi krängde omeletter,pankakor, flingor,toast och vattenmelon i stora mängder.
efter vår trevliga frukost gick vi ner på terransen och drack kaffe,rökte ciggaretter och glodde på gästerna.ganska trevligt att hänga här när man inte jobbar=) för typ första gången på två månader gick vi till stranden och myste i solen ett par timmar.jag läste färdigt tredje delen i sagan om otori så nu ska jag snart börja å den fjärde delen som jag inte läst förut och köpte med mig ner hit till turkaland.
vi var tvungna att gå till backstegen för att hämta våra privata grejor för i kväll kommer den turkiska folkdansgruppen och de har nog en kleptoman i gruppen så vi vågar inte lämna nåt där längre!
snart ska vi åka in till stan och glassa och käka nåt gott.vi ska gå till hamnen och leka rika och dricka kaffe på starbucks.det är ju lite status att gå dit här i kusa dasi.det är bara de rika turisterna och turkarna som går dit typ=)
skulle gissa på att vi käkar donken eller burger king=)
jag tycker det är skönt att komma i från hotellet lite.det gör så att man kan stå ut typ en vecka till=)
ikväll bär det iväg till ett annat hotell för att hälsa på lite kompisar till elina och zied så vi får se deras show ikväll.hehe det är alltid lika skoj att se andra animationteams shower.

fullspäckat program idag,men det är skoj,tyvärr så har man ju inga cash så det blir ju inte mycket över till att spendra på nåt skoj men jaja det löser sig säkert=)


saknar er som alltid och älskar er otroligt mycket! men nu kommer jag snart hem,

peace out//Nicole

ik ben nicole ont ik hoer de belgen ont de nederlands!

haha idag håller jag på att lära mig lite holländska igen.snart kommer nämligen två gäster som var här i juni tillbaka och de ska bli skoj att träffa dem igen. connie och eric.tror faktiskt att mamma och kalle skulle komma mycket bra överräns med dessa holländare=)
är inte riktigt på stavningen men typ nåt sånt är det. holländare och belger är det bästa gästerna.speciellt de som pratar holländska.i belgien pratar man holländska i en del och franska i den andra.som vanligt så kan de fransktalande knappt någon engelska så man har ju fått lära sig lite franska också.faktiskt så har jag lärt mig lite på varje språk som gästerna kommer ifrån men inte tillräkligt för att föra ett sammanhängande samtal=). det är problemet med att ha gäster från så många olika länder.

de senaste dagarna har varit lika mycket skitdagar som de senaste två/tre veckorna.
är så trött på allt nu.så nu har jag bestämt mig.
jag åker hem i mitten av september troligen den 17de!! ska bli så skönt att komma hem till alla jag saknar och älskar. men när jag kommer hem kommer jag typ behöva semester i en eller två veckor.är slut i både huvudet och kroppen=)

vad som hänt annars idag
solen skiner,längtar efter lite regn
gästerna slänger mig i poolen
elina skäller ut vår extremt tröga och efterblivna dj som är både alkad och hög typ varje dag.
ben är arg som vanligt
firat är störig och vet aldrig när han ska hålla käften
dilek lånar tändaren
alisa åmar sig,suck
joshua håller på med sina pois,suck
yasin är trött
liza åker hem snart,det vill inte jag
carlo skrattar åt något av sina egna dumma skämt
zied är omåttligt förbannad på djn och på firat som var med någon av gästerna igår på stranden eller nåt.
jag har morgongym,vilket är ganska nice och snart ska jag ha min första bellydance lesson.vilket är lite pinsamt i och med att jag inte kan bellydance och vi har många turkiskagäster som kan...
ben smaskar,det retar gallfeber på mig.precis som när du smaskar mikaela;) vill kasta nåt i huvudet på honom=)

ja klockan är bara halv tre här men här händer det saker.
vi kan numera äta frukost igen efter kl 9 så alla var och käkade i morse=) så gott det var!
röker för mycket.får försöka ditoxa mig när jag kommer hem;)

ja det var allt,samma sak varje dag. börjar bli tröttsamt. ska kanske åka med elina till korumar och hämta kostymer till one wild night showen ikväll. mina pengar är slut så nu får jag vänta på min lön=)

saknar er  och älskar dig Mikaela;)hehe och mikael med förstås=) ja alla mina nära och kära,ni är saknade och älskade men snart kommer jag hem och d har vi ett hejdundrandes kalas!johoo!


peace out//Nicole