dags för roskilde!!

idag åker vi till roskilde!!!!!!
har jätte mycket kvar att göra men tänkte bara skriva och säga soolong suckers!!!!!!!!

peace out!/nicole

städdag...

ucsh! nu har jag hållt på och städat med mikael hela dagen! ja förutom när vi åkte och handlade lite mat och sånt till roskilde. MASSA NUDLAR blev det=) jag håller just nu på att tvättar,helt ensam då mikael åkte till väla med christel och johan och lämnade mig själv med den mega stora tvätten....är lite purken för jag ville också följa med. men men,det är inte hela världen.det behövde ju verkligen tvättas!=)

jag tycker verkligen inte om att städa...jag mår dåligt ända in isjälen av att se att allt hårt arbete man lägger ner på att städa tillintetgörs på ett par timmar.... jag är en skapande människa,inte en bevarande.det är de bevarande människorna som står ut med att göra om samma sak om och om igen. medan de skapande gör det helst en gång och sen börjar man skapa något nytt...vi tycker inte om när våra verk blir tillintetgjorda på direkten!!!!det finns ju förstörande människor också men en sån är jag inte i varje fall. vilken teori va?!hahaha jag har väl läst teorin i en bok någonstans,där ser ni jag är ett uppslagsverk av onödig information!!!

igår så fixade christell mitt hår och det blev jätte fint,jag är helt förälskad!!!!!!!!tack snäckan!

image25

image26

längtar......SOM FAN!!!!!

jaja, imorron ska jag ha sexparty och det ska bli skoj som fan!
blir nog lite drinkar i morgon,ska bli gott!

peace out!
//nicole

Roskildefix!

ja, igår var jag,Mikael,Johan och Vanja och handlade på harald Nyborg,cleas Olsson och Rusta.
VI skulle fixa grejor till Roskilde,tält,campingstolar,preseningar och annat.
Vanja ska inte till Roskilde men hon följde med och handlade till summer Jam i Tyskland i stället. även hon behövde ett nytt tält. hon sålde ju sitt zebratält till mig och christell förra året!
när vi hade stressat färdigt på väla så åkte vi hem,vanja lämnade vi av hemma och sen hämtade vi Christell och åkte till donken. onyttigt,men gott!
jag och christel bestämde oss för att vi skulle testa att slå upp deras nyköpta tält och dessutom plocka upp vårt gamla tält från källaren för att se att allt fungerade. Det var ju en himla tur för en av pinnarna som fäller upp iglotältet var sönder.så nu är det bara att silvertejpa skiten! silvertejp är verkligen bra för allt.
Jag längtar som bara den till roskilde nu....är dock rädd att det ska regna hela veckan...jag vill inte det!!!
jag ska snart gå,för jag ska följa med christell till väla för att vara smakråd. hon behöver nya linnen tror jag.=)

jag vill fixa håret! men christell har inte tid när vi kommer hem från väla...jaja, en annan dag!

peace out!
//Nicole

image21
Camping chick!

image22
Camping chick 2!

image23
Roskilde är utsålt!!! fan vad skoj det ska bli!Wiee!

image24 haha, jag försöker bara komma i stämning!

Tråkigt väder!

Halloj alla och en var!
ja nu är det mer än en vecka sen jag kom hem från Rhodos. vi hade jätte mysigt och solade och badade massor. vi åkte in till Rhodos stad och festade en kväll. det var jag, mikael, mikaela och erica. vi hade jätte skoj och mikaela blev jätte full. Micke hade varit full hela dagen så han räknas liksom inte(även om han nog var fullast!) där finns massor av bilder på min
www.bilddagboken.se , nollcoll heter jag där.
Lördagen när vi kom hem så hade vi fått kattungar. de föddes på fredagen. tack Ida och Vanja som fick agera barnmorskor! ni var bäst!  
Hela förra veckan jobbade jag så det är inte så mycket att rapportera från förra veckan,jo förrästen det var ju midsommar. jag var hemma hos Josefin och käkade grillat och myste. det finns bilder från det också på min bilddagbok. vi hde så mysigt så,kajsa kom vid halv tolv och drack någon öl,sen gick vi förbi statoil och köpte chips och hyrde hur tänker hon? av johan Rheborg. fan vad rolig den är!!! älska!
jag träffade pappa och lillebror Tim i helgen. de var nere och hälsade på hos farmor och farfar. det var jätte roligt att träffa gamla farsgubben då det var ett tag sen. 

ja nu ska vi åka till harald nyborg och annat och köpa grejor till roskilde!

peace out!
//nicole 

funderar...

Ja, jag funderar på om man ska skaffas sig en bilddagbok? eller kanske ett liv... det hade ju inte skadat.

har bara legat och läst hela morgonen. ja, jag har väl läst i en vecka om jag ska vara ärlig. det är ju så att jag älskar att läsa, jag kan läsa samma bok typ hundra gånger om jag tycker den är bra.
Ja, jag vet att jag är en nörd. men är inte alla lite nördiga på sitt sätt?
jag menar mikael är en datornörd,Mikaela är en fd innebandy nörd,nu mer en kung fu nörd, christell är en modenörd,pappa är en travnörd och ja, Erica hon är bara nördig överlag.
Så alla har vi våra små ämnen som vi snöar in oss i.
För min del är det väl dans,disney,böcker(harry potter=) ja kan inte hjälpa det men jag blir så lätt beroende av saker och ting.
Alla mina nördigheter är ju egentligen en form av verklighets flykt. jag älskar att få drömma mig bort i det fjärran. Det känns som om att det är livsviktigt för mig att få göra det. det blir lättare för mig att stå ut med verklgihetens nödtorftighet. nu är det ju inte så att jag inte tycker att verkligheten duger,men fantasin får den att verka mycket spännande och gåtfull.
Så tycker jag i alla fall. jag är nog både en drömmare och en romantiker,det måste jag säga...som tur är trivs jag med det och jag låter inte drömmerierna ta helt över mig. Nä, jag har nog ändå båda fötterna på jorden(eller i alla fall stortårna=).  

image17
Flameco dansen på vårshowen

image18 min allra största favorit disney film! gud så jag älskar den!

image19 haha,rolig liten bild på harry potter!


Mikael,min egen harry potter kommer snart hem från jobbet,så det är väl dags att börja göra något,kan ju inte sitta här och dryga hela dagen.

"-Sir.
-theres no need to call me sir."/citat ur harry potter hihi( mikaela fattar)

//nicole

ps: nej jag har ju glömt sailor moon,hon är jag också löjligt förtjust i! här kommer en jätte bild! I love her!

image20

Ja,jag vet jag är inte klok men det har jag heller aldrig sagt!

Fyll(e) helg

Halloj!

Ja, helgen har varit både en fylle och en full helg. 
I fredags så var ag ute med klassen. det var jätte trevligt,fuller blev jag men det kunde man väntat sig. jag vet inte vad dt är med klassfester och firmafester men jag lyckas alltid med att bli för full.=) Som tur var tog Diana hand om mig framåt små timmarna,det lustiga var att hon skulle sova hos en tysk på ett hotell så jag fick snällt följa med. klockan var nog halv sju när jag gick och la mig. var fortfarande full när vi vsknsde vid elva och sedan spenderade vi några timmar med att åka buss i hela malmö för att hämta mina saker hos josefin som jag egentligen skulle sova hos. sen spenderade vi lite mer tid på att åka buss till stationen för att ta oss hem. Bakfyllan kom senare än vanligt då jag var full längre än vanligt...den var inte nådig,men det skulle jag ha,man får skylla sig själv när man utsätter sig för sånt som klassfester och annat.
Men jag tackar dig Diana för att du tog hand om mig,annars hade jag garantrat yrat runt i malmö som en full yr höna!!

Lördagen gick alltså åt att ta sig hem och vara ruskgt bakfull,men idag har Mikael fyllt år. jag och MIkaela min älskade lilla syster bakade kladdkaka till honom,eller ja, Mikaela bakade den...hon är bäst på det så jag tyckte nog jag var tvungen att delegera uppgiften till henne=). Mikael ville gå och se Pirates of the carribean(stavning är inte min grej=) så det gjorde han och jag,också Christel såklart. den var faktiskt helt okej. jag vet inte,men det är definitivt något speciellt med pirater,nått oerhört sexigt, hahahaha. 

Överlag måste jag säga att det har varit en bra helg,om man bortser från bakfyllan.Men som man bäddar fr man ligga!!!

image11image13image14image15
                                                                   image16

PS:hälsning till Elina som ringde idag: jag ÄLskar dig, och du, hororna tjänade en hacka på att fnaska%)

peace out//
Nicole
  

Bilder från avslutningshelgen med klassen!

Hej allihopa!

jag tänkte lägga upp några bilder från förra helgen när vi hade föreställningar. jag lägger doch inte upp så många men ni kan gå in och titta på bilderna på den här sidan:
www.nicolemansson.spaces.live.com

där har jag massor av bilder både från när jag var i thailand och när jag när dem hade överrasknings fest för mig! kolla nu in det allihopa då får ni alla små kakor=)

image5 det här är den 24/5 då fick vi diplom! visst är alla söta!=)

image6Anna,Val, och Eva några av våra lärare!

image7the balett lärare Laura och Jeanette! älskar dem!

image8
före en föreställning,höga på socker!

image9
Kanske inte snyggaste bilden på mig men den är allt lite skojsig!


Nu får ni titta på resten a mina bilder som är länkade högre upp på sidan!

idag ska jag förrästen åka och täffa alla underbara klasskompisar i Malmö,för vi har nämligen avslutningsparty i kväll!

fullt ös,medvetslös
 
poss,tack hajj!//
nicole