Ännu en fredag

Halloj!

Nu var det fredag igen.
Jag har precis haft dans med mina elever,alla var helt sega idag.men annars gick det bra,jag måste dock börja peta i alla detaljer nu.vårshowen närmar sig med storm steg.

Idag ska jag ta det lugnt tänkte jag. ville jätte gärna gå på bio men ingen hade pengar eller lust...så nu blir det en kebab och lite sällskap av vanja här hemma. jenny ville ha med mig ut men jag orkar inte. jag ska på filmmaskerad i morgon hos Josefin. jag ska nog vara sailor moon! skit skoj ju!

Nu ska jag gå och hämta min kebab och vältra mig i onyttighet!

puss och kram mitt hjärtas dam!
//nicole

20 år!

jaha,
då var jag halvvägs till 40,men inte har jag känt av så mycket åldrsnoja.
det var värre för typ en månad sen. nu har jag väl kanske vant mig vid tanken på det=)
hela helgen har avrit underbar.

fredags:överraskningsfest! skoj som f*n

lördag:jobba lite men sen riktig grillkväll.det var så fint väder och där fanns så mycket mat! det var jag,Christel,Jenny och malin som grillade och väntade på att micke,johan och björn skulle komma hem från tyskland! fy vad hungrig jag var,men gott var det!

söndag: födelsedag!!!! dansade i typ 3,5 timmar och sen åkte jag hem,städade och gjorde i ordning för släktkalas. fick massor av pengar! gött,men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem... men det finns alltid något man vill ha=) så det är nog inte så svårt att lösa!

nej,nu kom vanja och hon håller på att göra pannkakor, smarrigt!

dagens citat: "jag ska straffa dig, i månens namn!"/sailor moon
haha jag älskar sailor moon=)

peace out
/nicole 

Överraskningsfest!(till mig=)

hallå hallå!
Det var fest hos mig igår,eller ja det var e överraskningsfest för mig!jippie!de var jätte skoj,micke och christel hade fixat det mesta. jag fick tårta och presenter. jag fick hela roskildebiljetten av alla!jag blev jätte glad.jag fick en dansdräkt av Vanja och en liten fin blomma av andrea. jag fyller år i morgon,men ni kankse förstod att det var en födelsedagsfest i och med att jag fick presnter!haha skoj var det och idag skiner solen,jag är inte bakfull och vi ska grilla ute på vår gård framåt kvällen!underbart,det är vår,nästan sommar! nu ska ja träffa erik!

tack alla för minunderbra överraskningsfest! *ge kakor till alla=)
ha det bra!
/nicole(le födelsedagsgris!)


 Lilla jag i thailand! bilder från festen kommer i nästa inlägg!